StyleSpelledBackwards

Røde.Frynser.Er.Fine.Til.Valentines

Posted in Wanted by stylespelledbackwards on February 12, 2013

Jeg henter tøj til xfactor deltagerne hver dag. Det er en ordentlig omgang, men sjovt. Vi var oppe på H&M’s showroom og jeg fandt blandt andet denne flotte nederdel jeg har ventet på lige siden jeg så den på deres kampagnebilleder. Inklusiv det røde sæt !!! Åh nej. Alle de fristelser.

20130212-235221.jpg

Advertisements

2 Responses

Subscribe to comments with RSS.

 1. Sine said, on February 13, 2013 at 12:19 pm

  Jeg tænkte på, hvordan du styler X-factor-deltagerne. Er det i samråd med dem, at du finder/køber/henter tøjet og sammensætter det, får det et tøjudvalg, som de kan vælge fra eller hvorledes? Og styler du også værten Signe?

  • stylespelledbackwards said, on February 13, 2013 at 1:54 pm

   Hej
   Altså det er en blanding af mange ting. Når man laver modeserier med modeller, så skaber man et look man ønsker. Men nu når det er “rigtige mennesker” der alle har en mening og ideer og personligheder der skal tilgodeses og understreges, så er det lidt en anden sag.
   Vi tager stilling til den sang der skal synges, så brainstormer vi på hvilket look vi søger. Det er både pigernes mening, Thomas mening og mine ideer der bliver taget stilling til. Selvom man kan have en masse meninger om hvad jeg fx synes ville være helt vildt sejt, så er det også vigtigt at deltagerne selv føler sig godt tilpas i tøjet. Så finder jeg en hel masse tøj i butikker og showrooms og så prøver vi det af. Og laver rettelser eller finder nyt tøj. Det er en lang process, selvom det måske ikke ser sådan ud når man ser programmet. 🙂 og nej, Signe har sin egen stylist . Jeg håber det var svar nok !


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: